PopularQueen Yönetici*[Kurucu] Gℓαmouя♥
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 27 HSM Favoriniz : ♥Sharpay Evans Lakabınız : Lolly,Katara Forum İçin Mesajınız : ~~Bir çilekli Milkshake Lütfen~~ Ruh Hali : Kayıt tarihi : 31/07/08
Kişi sayfası Uyarı: Uyarı mı?O da ne? x) Sağlık: (10000/10000) Para: Milkshake'in İçine Düşürdüm!(LooooooL!)
| Konu: (`'.¸(`'.¸* Didem * ¸.'´)¸.'´) Paz Ağus. 03, 2008 10:45 pm | |
| Ben Didem,forumu ben açtım=) Merve ve Pelin ile gurur duyduğum için onları yönetici yaptım. Büşra ve pudra_sheqerini de güvendiğim için Moderatör yani Denetleyici yaptım. En çok Ashley ve Vanessa'yı Seviyorum. Yöneticilik yaptığım sitelerden en sevdiğim bu.Çünkü HSM'yi çok seviyorum.HSM'den favorim ise Ashley Tisdale yani Sharpay. Büyük Bir forum olma dileği ile...
En son =LoLiPoP= tarafından Salı Ağus. 19, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
*VanessAshLey* Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 114 HSM Favoriniz : 1 numara Vanessa 2 numara Ashley x) Lakabınız : PeLiN Forum İçin Mesajınız : Bu bir mesajdır. x) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Uyarı: Uyarılmam, uyarırım xD Sağlık: (100/100) Para: Babası (pardon annesi xD)
| Konu: Geri: (`'.¸(`'.¸* Didem * ¸.'´)¸.'´) Paz Ağus. 03, 2008 10:50 pm | |
| Tşkler gurur duyduğun için :lol!: Burası yeni üye bölümü ama neyse :scratch: :D | |
|
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 27 HSM Favoriniz : ♥Sharpay Evans Lakabınız : Lolly,Katara Forum İçin Mesajınız : ~~Bir çilekli Milkshake Lütfen~~ Ruh Hali : Kayıt tarihi : 31/07/08
Kişi sayfası Uyarı: Uyarı mı?O da ne? x) Sağlık: (10000/10000) Para: Milkshake'in İçine Düşürdüm!(LooooooL!)
| Konu: Geri: (`'.¸(`'.¸* Didem * ¸.'´)¸.'´) Paz Ağus. 03, 2008 10:51 pm | |
| Olsun forum yeni zaten :lol!: | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: (`'.¸(`'.¸* Didem * ¸.'´)¸.'´) Çarş. Ağus. 06, 2008 12:08 pm | |
| Burası Yeni ÜyeLer İçin :D :D Konu DuyuruLara Taşındı..... |
|
| Konu: Geri: (`'.¸(`'.¸* Didem * ¸.'´)¸.'´) Çarş. Ağus. 06, 2008 12:09 pm | |
| - pudra_sheqeri demiş ki:
- Burası Yeni ÜyeLer İçin :D :D
Konu DuyuruLara Taşındı..... Buna sadece adminler karar verir.Biz,konuları nereye açtığımızı biliyoruz.Ayrıca konuyu yanlış yere taşıdın.-5 sağlık=1 uyarı puanı :x | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: (`'.¸(`'.¸* Didem * ¸.'´)¸.'´) Çarş. Ağus. 06, 2008 9:43 pm | |
| |
|
| Konu: Geri: (`'.¸(`'.¸* Didem * ¸.'´)¸.'´) Paz Ağus. 17, 2008 2:47 pm | |
| | |
|