*VanessAshLey* Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 114 HSM Favoriniz : 1 numara Vanessa 2 numara Ashley x) Lakabınız : PeLiN Forum İçin Mesajınız : Bu bir mesajdır. x) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Uyarı: Uyarılmam, uyarırım xD Sağlık: (100/100) Para: Babası (pardon annesi xD)
| Konu: Go Girl Vanessa Hudgens Röportaj! Çarş. Ağus. 06, 2008 8:26 pm | |
| Go Girl-HSM3 ten başlayalım... Bu bölümde liseden mezun oluyorsunuz, değilmi? Hepiniz farklı okullara mı dağılıyorsunuz?? Vanessa-Okadarını söyleyemem. Ama hepimiz aynı üniversiteye gitmiyoruz, diyeyim. G-Peki sırada ne var? HSM4 mü? V-Sanmıyorum. HSM macerası bizim içn bu kadardı. G-HSM3 sonrası sen ne yapacaksın? V-Turneye çıkacağım. Sonra da kendime zaman ayıracağım. Biraz nefes almak, yaşadığımı hissetmek istiyorum. G-Kendini nasıl rahatlatıyorsun? V-Alışveriş yapıyorum x) G-Ash ile yakın olduğunuzu biliyoruz, onla neler yapıyorsunuz? V-Ah Tanrım, onla yapışık ikiz gibiyiz. Sık sık dışarı çıkıyoruz. Sıkıldığımızdaysa, bilgisayarda kısa müzik videoları yapıyoruz. G-Bunları yayınlamayı düşünüyor musunuz? V-Hayır. Sadece otel odalarında tembellik ederken çektiğimiz şeyler... G-Sana göre, Zac'in en iyi özelliği ne? V-Beni çok mutlu ediyor. Neyin beni güldüreceğini iyi biliyor. G-Zac ile bir gelecek hayal ediyor msuun? V-Hayır. Bir erkek arkadaşa sahip olmak eğlenceli. Zac de iyi bir arkadaş benim için. Şimdilik herşey yolunda ama sonrasını ancak zaman gösterebilir. -Ayrıca Go Girl dergisinin Ağustos sayısında dev posteri var. Hiç kaçırmayın derim :yaşasın:
| |
|
PopularQueen Yönetici*[Kurucu] Gℓαmouя♥
Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 27 HSM Favoriniz : ♥Sharpay Evans Lakabınız : Lolly,Katara Forum İçin Mesajınız : ~~Bir çilekli Milkshake Lütfen~~ Ruh Hali : Kayıt tarihi : 31/07/08
Kişi sayfası Uyarı: Uyarı mı?O da ne? x) Sağlık: (10000/10000) Para: Milkshake'in İçine Düşürdüm!(LooooooL!)
| Konu: Geri: Go Girl Vanessa Hudgens Röportaj! Çarş. Ağus. 06, 2008 10:16 pm | |
| G-Ash ile yakın olduğunuzu biliyoruz, onla neler yapıyorsunuz? V-Ah Tanrım, onla yapışık ikiz gibiyiz. Sık sık dışarı çıkıyoruz. Sıkıldığımızdaysa, bilgisayarda kısa müzik videoları yapıyoruz. Ayy canlarım benim yaa :heart: | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Go Girl Vanessa Hudgens Röportaj! Perş. Ağus. 07, 2008 12:36 pm | |
| |
|
..aysHe.. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 29 HSM Favoriniz : vanessa&zac&ashley Lakabınız : :S Forum İçin Mesajınız : bulunmaz hint kumaşı:X Ruh Hali : Kayıt tarihi : 05/09/08
Kişi sayfası Uyarı: 0 Sağlık: (100/100) Para: 10000
| Konu: Geri: Go Girl Vanessa Hudgens Röportaj! Cuma Eyl. 05, 2008 10:58 am | |
| | |
|